Bolet des pins

  • Nous parlons english, french

Le restaurant

  • Catégories : Traditional cooking
  • Chef : Ludovic Cliozier
  • Spécialités culinaires : Fish, Traditional French cooking

Capacité

  • 1 salle(s)
  • 30 couvert(s) maximum
  • 30 couvert(s) en terrasse
  • Clientèle : Children
  • Clientèle : Groups

Ouverture

From 05/04 to 31/12/2025
Opening hours on Wednesday and Thursday between 12 pm and 3 pm. On Friday, Saturday and Sunday between 12 pm and 3 pm and between 7 pm and 9.30 pm.
Closed Monday and Tuesday.

Tarifs

A la carte : de 19€ à 34 € Adult menu : 34 € Child menu : 11 €
Tarif Min. Max.
A la carte (du 05/04/2025 au 31/12/2025) 19€ 34€
Adult menu (du 05/04/2025 au 31/12/2025) 34€
Child menu (du 05/04/2025 au 31/12/2025) 11€

Prestations

Équipements

  • Bar
  • Terrace
  • Toilets
  • Restaurant
  • Parking nearby
  • Baby chair
  • Covered terrace
  • Shady terrace
  • Changing table

Services

  • Wi-fi
  • Restaurant
  • Takeaway/cooked dishes
  • Restaurant for children
  • Tea Room/ Coffee Shop
  • Ice cream parlour
  • Free WiFi access
  • Lunch service
  • Evening service

Accessibilité

  • Physical disability

Activités

  • Accueil groupe jusqu'à 60 personnes

Clientèles

  • Children
  • Groups

Prestations sur place

2